Garbage Garage - Det unikke gratis bilspil

Garbage Garage – Virtuel skrotplads i browseren

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Den gratis bilspil-oplevelse

Afvekslingsrig spillesjov, fede Quests og spændende dueller – det alt sammen tilbyder gratis bilspil jer. Browserspillet Garbage Garage kombinerer fantastiske spil-elementer med usædvanlige omgivelser. Således foregår Garbage Garage på en genbrugsplads, som I opbygger skridt for skridt som dens bestyrer, idet I demonterer fartøjer og sælger reservedelene i jeres Garage.


Garbage Garage

Det unikke browserspil

Her kan gratis bil-browserspil nydes i al deres pragt. For Garbage Garage udgør et enestående browserspil.

Gratis bilspil – Mange funktioner

Blandt de forskellige browserspil-genrer tilbyder gratis bilspil særligt alsidige funktioner. Opdag det fantastiske skrotplads-spil!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Oplev gratis bilspil

I det underholdende browsergame Garbage Garage påtager i jer rollen som en ambitiøs skrotplads-indehaver. Fra små forhold arbejder I jer opad. Undervejs står der talrige muligheder til jeres disposition. På rampen i værkstedet kan I skille de allermest forskellige fartøjstyper ad, senere kommer der sågar speedbåde, lastbiler, helikoptere, flyvemaskiner, kampvogne og jetjagere, som I kan pille fra hinanden.

Garbage Garage – Princippet i spillet

Spilleprincippet i Garbage Garage henvender sig til et særligt bredt publikum. For i skrotplads-simulationen står spilleglæden i forgrunden. Bilspil gratis henvender sig både til mænd og kvinder, til både unge, voksne og ældre spillere. Således tilbyder Garbage Garage et usædvanligt byggespil-scenarie. For når alt kommer til alt kan I vælge blandt omfattende indretningsmuligheder til jeres skrotplads. Ved siden af praktiske indretningselementer – f.eks. parkeringspladser – har I derudover også mulighed for at udsmykke jeres Garbage Garage-areal med eksotiske elementer, lige fra flamingo og kamæleonen til spilleautomater.

Screenshot 5

Opdag dem gratis: Upjers-spillene

Usædvanlige browserspil-oplevelser – det tilbyder de brogede online spil fra Upjers jer. Siden 2006 har denne udgiver udviklet og offentliggjort gratis browserspil. Til det omfattende spil-udvalg hører gratis bilspil i samme grad som handelsspil og zoo-spil.

Forum - Garbage Garage