Garbage Garage >> bilkirkegård spil - Upjers.com

Garbage Garage – Bilspil-sjov

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – bilkirkegård spil

I det afvekslingsrige skrotpladsspil Garbage Garage opbygger I jeres egen skrotplads. I demonterer forskellige biler, sælger reservedelene til den bedst mulige pris og kan indgå virtuelle venskaber med medspillere for at støtte hinanden og at dele fælles indtjeninger. Opdag de afvekslingsrige muligheder i browserspillet Garbage Garage.


Garbage Garage

Garbage Garage – Kultspillet

De er en Tv-kult: De kendte skrotplads-brødre Ludolf forklarer jer alle de vigtige funktioner i skrotpladsspillet Garbage Garage.

Spiloplevelsen

Dette spilkoncept er en ægte unik milepæl. For i skrotpladsspillet Garbage Garage administrerer I jeres egen autoophugning.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

En skrotplads i browseren

Garbage Garage tilbyder jer fornøjelsen ved skrotpladsspil i browseren. Oplev sammen med Ludolf-brødrene et usædvanligt browserspil. Således fører de fra Tv kendte reservedels- og skrotpladsspecialister jer gennem spillet. De forklarer jer de vigtigste funktioner og præsenterer jer for alle de vigtige sektioner i spillet. Oplev det enestående browserspil<7a>, handl med bildele og byg jeres skrotplads op.

Gratis bilspil-sjov

Det går løs med en minivogn, som der bliver leveret til jeres skrotplads som det første fartøj. I skrotpladsspillet Garbage Garage starter I under små forhold. Jeres mål er at forstørre jeres skrotplads skridt for skridt. Til det formål skal I bruge spillevalutaen GDollar og en ordentlig portion energi. Således bliver der med et par minutters mellemrum leveret biler til jeres skrotplads, som I placerer på en parkeringsplads og derefter på en rampe. På rampen begynder så den egentlige demontering i de forskellige bestanddele. Til denne proces skal I bruge energi. De afmonterede fartøjsdele kan I derefter sælge i jeres garage til den højst mulige pris.

Screenshot 5

Spil med gratis: Upjers-spil

Inden for få år har browserspil udviklet sig til et massefænomen. Millioner af mennesker i hele verden spiller de gratis online-spil. Siden 2006 har spiludvikleren Upjers fra Bamberg fremstillet browserspil. Dertil hører også det gratis skrotpladsspil Garbage Garage.

Forum - Garbage Garage