Garbage Garage - Browser Games hos Upjers.com

Garbage Garage – Skrotpladsspillet

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Browserspil-sjov

Disse browser games omgivelser er enestående. I Garbage Garage, det gratis browserspil fra spilfabrikanten Upjers i Bamberg, opretter I jeres egen skrotplads. I starter med beskedne forhold. Således starter I med at demontere minivogne, som bliver leveret til indkørslen af jeres autoophugning. Reservedelene sælger I i jeres Garbage Garage og øger dermed jeres indtægter.


Garbage Garage

Gratis browserspil

Gratis browser games såsom Garbage Garage tilbyder afvekslingsrig spillesjov, helt igennem overbevisende grafik og en vellykket brugerflade.

Spillesjov til enhver

Garbage Garage egner sig både til unge såvel som til ældre browserspil-spillere. Oplev den usædvanlige skrotpladssimulation i browseren.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Browserspil-funktionerne

Browserspil tilbyder jer en hel masse fantastiske muligheder. Dette gælder selvfølgelig også for skrotpladsspillet Garbage Garage. Der er alt lige fra rampen, hvor I demonterer forskellige fartøjer, og desuden er der garagen, hvor I kan sælge de herved vundne reservedele, for slet ikke at tale om flotte genstande, som I kan smukkesere jeres skrotplads med – Garbage Garage muliggør fed browserspilsjov for jer og fremragende omgivelser.

Gratis browserspil

Inden for få år har de indledt en sand sejrsrunde. Talen er om browserspillene. Millioner af mennesker i hele verden spiller regelmæssigt de farvestrålende onlinespil. For i sidste ende er forudsætningerne for at kunne spille med relativt beskedne. En computer med internetforbindelse samt en gyldig e-mailadresse er alt hvad man behøver. Og så kan det straks gå løs. I introduktionen bliver de vigtigste funktioner i bilspil gratis præsenteret, derefter kan enhver spiller opbygge sin egen skrotplads i Garbage Garage og bevise sin tekniske behændighed. Undervejs står der i Garbage Garage fantastiske browserspil-muligheder til jeres disposition.

Screenshot 5

Spil med gratis: Upjers-spil

Browserspil kan spilles gratis. Siden 2006 har Upjers GmbH & Co. KG udviklet browserspil. De gratis spil kan spilles direkte i browseren. Et download eller installation er ikke nødvendig. Få klik er nok, og straks er spilleren allerede dykket ned i fantastiske verdener.

Forum - Garbage Garage