Garbage Garage » Spillesjov med din egen autogenbrug ✔

Garbage Garage – Den virtuelle skrotplads

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Spillesjov med din egen autoophugning

I browserspillet Garbage Garage får i handlekraftig støtte fra Tysklands vel nok kendteste skrothandlere: Ludolfs. Således møder I i spillet Ludolfs Autogenbrug. Manni, Uwe og Peter ledsager jer gennem handlingen i spillet. Desuden er Ludolfs’ hus blevet bygget ind i spillet. Der får I de allermest forskellige spilleopgaver, som indbringer jer fantastiske belønninger.


Garbage Garage

Mød Ludolfs

Mød Ludolfs Autogenbrug i det underholdende skrotplads-spil Garbage Garage. Demonter biler og optjen derved værdifulde GDollar.

Browsersjov til alle

Garbage Garage fascinerer såvel ung som gammel. Garbage-browserspillet, i hvilket sågar Autogenbrug Ludolfs optræder, tilbyder grandios spilleglæde.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Brødrene Ludolf er i spillet

I det alsidige browserspil Garbage Garage ledsager Ludolfs jer gennem spillet. De tre brødre, som bedriver Autogenbrug Ludolf i den lille by Dernbach og som har opnået kultstatus via utallige Tv-shows, giver jer utallige tips og tricks i Garbage Garage. Således forklarer de f.eks. samtlige funktioner i spillet, de forsyner jer med Quests eller giver jer indføring i de forskellige spillesektioner.

Mulighederne i Garbage Garage

I skrotpladsspillet Garbage Garage er der en hel masse spændende spillemuligheder. Således kan I udover selve autogenbrug i browserspillet også opleve yderligere spillemuligheder. Dertil hører f.eks. det sorte marked, hvor I kan opnå biler til særligt favorable priser, eller arenaen, hvor I kan måle jer med medspillerne i gribende og medrivende dueller. Garbage Garage overbeviser såvel med sin intuitivt forståelige spilleflade som også med sin originale grafik, som lader jer leve jer ind i rollen som en ambitiøs skrotplads-bestyrer. Med ivrighed går I i gang med at udvide og udbygge jeres skrotplads.

Screenshot 5

Spil med gratis: Upjers-spillene

De kan spilles gratis. Siden 2006 har Upjers GmbH & Co. KG fremstillet browserspil. Udvalget af genrer rækker lige fra eventyr-rollespil til bondegårdssimulationer. I browserspillet Garbage Garage er sågar de kendte autoophuggere Ludolfs fra Tv blevet integreret i spillet.

Forum - garbagegarage