Garbage Garage – Bilspil gratis oplevelsen

Garbage Garage – Skrotpladsspillet i browseren

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Bilspil-oplevelsen

I skrotplads-spillet Garbage Garage opbygger I jeres egen autoophugger. I demonterer biler af forskellige størrelser, som bliver leveret til jeres værksted. Reservedele såsom karosseri, fælge, batteri og bremser sælger I derefter i jeres garage. Herved har I mulighed for at vælge den bedst mulige salgspris. Garbage Garage gør det muligt for jer at nyde bilspil gratis.


Garbage Garage

Garbage Garage – Bilspil gratis

Browserspillet Garbage Garage tilbyder spillerne mulighed for at spille bilspil gratis og at prøve mange forskellige spillefunktioner.

Spillesjov for alle

De er en ægte spilleglæde for både ung og gammel. Browserspil såsom Garbage Garage gør det muligt for et stort publikum at opleve bilspil.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Garbage Garage – Historien

Garbage Garage byder på nogle usædvanlige omgivelser. På relativt beskedne skrotpladsarealer demonterer I jeres første biler. I sælger de enkelte reservedele og tjener derved GDollar. Jo flere GDollar I tjener, desto flere indretningsmuligheder står der til rådighed for jer. Således kan I udsmykke jeres Garbage Garage med de allermest forskellige genstande, herunder hængemåtter, postkasser og flamingoer. Oplev det gratis bilspil!

Fascinerende skrotpladsverden

Garbage Garage tilbyder jer det ideelle sted til at opleve bilspil gratis. For browserspillet kan man spille helt gratis. Alt hvad I skal bruge for at kunne spille med er en computer med internetforbindelse samt en fungerende e-mailadresse. Så snart disse forudsætninger er opfyldt, kan I tilmelde jer på spillesiden og oprette en gratis konto. I introduktionen præsenterer derefter Ludolfs, de kendteste autoophuggere i Tyskland, jer for de vigtigste funktioner i spillet. Og herefter vejleder de tre Tv-stjerner jer gennem hele spillet. Dyk ned i dette usædvanlige skrotplads-browserspils fascinerende verden.

Screenshot 5

Opdag gratis: Upjers-spil

Opdag de gratis Upjers-spil. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet browserspil. De farvestrålende onlinespil kan spilles uden downloads og uden installation direkte i browseren og tilbyder et stort udvalg af genrer, indenfor hvilke man også finder de gratis bilspil.

Forum - Garbage Garage