Garbage Garage - Opdag gratis browser spil

Garbage Garage – Skrotplads-oplevelsen

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Browserspilleglæden

Garbage Garage tilbyder jer fantastisk browserspil-sjov. I det farvestrålende skrotpladsspil demonterer I forskellige fartøjer, I sælger reservedelene til den bedst mulige pris og tjener på denne måde spillevalutaen GDollar. Jo flere spillepenge I tjener, jo mere omfattende kan I indrette jeres virtuelle skrotplads. Bevis, at der gemmer sig en ægte skrotplads-manager i jer!


Garbage Garage

Opdag browser spil

Opdag browserspillenes gratis verden. Garbage Garage giver jer mange muligheder. Oplev det underholdende skrotpladsspil.

Browserspil-sjov for alle

Garbage Garage begejstrer unge og gamle spillere i lige høj grad. Det alsidige skrotpladsspil muliggør fantastisk browserspilsjov for alle.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Mulighederne i browserspillene

I skrotplads-browserspillet Garbage Garage står der talrige browser spil muligheder til jeres disposition. Opdag de fede indretningsmuligheder på skrotpladsen. Smukkeser jeres areal med særlige genstande, opfør yderligere parkeringspladser, for at kunne opbevare biler midlertidigt, og gør brug af andre sektioner i spillet. Garbage Garage tilbyder jer hele viften af underholdende browserspil-elementer. Oplev skrotpladsspillet i browseren!

Spil gratis browser spil

I har endnu ikke hørt om browserspil? Så tag do engang at prøve med det samme gratis! Alt hvad I skal bruge til det er en computer med internetforbindelse samt en gyldig e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, kan I tilmelde jer på spillets side og oprette en gratis konto til Garbage Garage. Derefter går det også løs med det samme. I spillets indledning, den såkaldte tutorial, lærer I de vigtigste funktioner i spillet at kende. Så snart I mestrer de grundlæggende skridt succesfuldt, starter I med at spille direkte. Der begynder I at skille biler ad, sælge reservedelene for GDollar og at opbygge jeres egen skrotplads.

Screenshot 5

Oplev dem gratis nu: Upjers-spillene

De kan spilles helt gratis. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet de såkaldte browserspil. Dette er afvekslingsrige onlinespil, som man kan spille uden downloads og uden installation direkte i browseren og som begejstrer millioner af mennesker.

Forum - Garbage Garage