Bilspil online: Garbage Garage – Upjers.com

Garbage Garage – Din virtuelle skrotplads

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Bilspil i browseren

Den, som vil opleve bilspil online, den er kommet til det helt rigtige sted hos det underholdende skrotpladsspil Garbage Garage. I browserspillet lever I jer ind i rollen som autoophugger og opbygger jeres egen skrotplads-virksomhed. Undervejs står der mange indretningsmuligheder til jeres rådighed. Udvid jeres skrotpladsskridt for skridt og oplev alt det sjove ved bilspil online.


Garbage Garage

Garbage Garage – Bilspil online

Med sine talrige muligheder og funktioner tilbyder Garbage Garage alle browserspil-fans den ultimative onlinesjov ved bil-browserspil.

Spil til alle og enhver

Browserspil begejstrer mennesker i alle aldre. Dertil hører også browserspil, som man kan spille online og gratis som bilspil.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Garbage Garage – Spilindholdet

I Garbage Garage, det afvekslingsrige skrotpladsspil udvider I skridt for skridt jeres autogenbrug. I begynder med en overskuelig skrotplads med en ret så beskeden indretning. Her demonterer I først små biler på rampen, senere følger stadigt større fartøjer. Jo bedre fartøjerne er, desto flere GDollar kan I tjene ved salget af reservedelene. Garbage Garage tilbyder jer fed online-underholdning som bil-browserspil.

Spillets alsidighed

Opdag den imponerende alsidighed ved bilspil online nu. I Garbage Garage, den usædvanlige online bil-spillesjov bedriver I jeres egen skrotplads, som I udbygger mere og mere op fra trin til trin. Gennem spillet bliver I undervejs ledsaget af Ludolfs. Tysklands vel nok kendteste skrotplads-ejere forklarer jer de vigtigste funktioner i spillet. Oplev med Manni, Uwe og Peter Ludolf online-bilspillenes fascinerende verden og spil med gratis med det samme. Alt, hvad I skal bruge for at spille med, er en computer med internetforbindelse og en gyldig e-mailadresse. Og straks kan I starte i det kultagtige browserspil.

Screenshot 5

Gratis spiloplevelse: Upjers-spil

Siden 2006 har spiludvikleren og udgiveren Upjers fra Bamberg udbudt browserspil. De farvestrålende onlinespil kan spilles gratis og uden downloads i browseren. Udvalget af genrer herved imponerende og rækker fra kategorien online bilspil til underholdende simulationer.

Forum - Garbage Garage