Garbage Garage » Gratis spil i browseren hos Upjers.com ✔

Garbage Garage – Skrotpladsspillet

Browserspil - Upjers.com

Garbage Garage – Den gratis spil-oplevelse

Dette browserspil tilbyder jer fantastiske gratis spilleoplevelser. I Garbage Garage bestyrer I jeres egen skrotplads. På rampen i gården skiller I indleverede bilder ad, reservedelene sælger I derefter i jeres Garage og tjener derved GDollar. Med sine usædvanlige omgivelser og spilleflade tilbyder Garbage Garage jer den gratis spilleoplevelse i browseren.


Garbage Garage

Gratis spil i browseren

Den, som vil opleve gratis bilspil i browseren, får af skrotpladsspillet Garbage Garage tilbudt afvekslingsrige spillemuligheder.

På skrotpladsen

Her udspilles handlingen i Garbage Garage. På skrotpladsen løser I alle vigtige opgaver og sætter på denne vis gang i begivenhederne.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 4
attraktiv kvinde

Garbage Garage – Indhold

Online bilspil tilbyder jer omfattende muligheder. Indret jeres skrotplads med det allermest forskelligartede tilbehør – lige fra postkasse til flamingo. Brug det sorte marked til at spille jer frem til biler til en særlig fordelagtig pris i GDollar. Anskaf jer Quests i Ludolf-huset og und og deltag i kampe i arenaen med jeres tunede fartøjer. Garbage Garage tilbyder jer den ultimative gratis spilleoplevelse i browseren.

Den gratis spil-ide

De kan spilles gratis. Alt hvad I skal bruge for at kunne opleve browserspil er en computer med internetadgang samt en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, kan I tilmelde jer på spillets side, oprette en gratis konto og gå i gang med det samme. Of de gratis spil tilbyder jer talrige underholdende funktioner og en hel masse muligheder. De vigtigste skridt i spillet lærer I i introduktionen i Garbage Garage. Derefter går I også i gang med det samme og giver jer i kast med at opbygge den bedste skrotplads i verden. Bevis jeres talent som skrotplads-bestyrer i Garbage Garage!

Screenshot 5

Gratis sjov: Upjers-spil

Siden 2006 har Upjers GmbH fra Bamberg udviklet de såkaldte browserspil. Det vil sige onlinespil, som kan spilles gratis og uden downloads. Udvalget af spil fra Upjers omfatter for tiden ca. 30 gratis spil. Båndbredden rækker lige fra skrotpladsspil til handelssimulationer.

Forum - garbagegarage